CCSVI diagnose bij MS-Multiple Sclerose patiënten - CCSVI Online

CCSVI onderzoek en behandeling bij (MS) Multiple Sclerose

Contact

(074) 255 26 80
24/7 bereikbaar
Adam Smithstraat 39
7559 SW  Hengelo (O)
info@privatescan.nl

Home | CCSVI Onderzoek

CCSVI Onderzoek en diagnose

Voor het vaststellen van CCSVI bestaan bij Privatescan geen lange wachtlijsten en kunt u op korte termijn een afspraak inplannen. Privatescan maakt daarbij gebruik van een hypermodern diagnostisch centrum in Brugge België. Dankzij deze exclusieve samenwerking is Privatescan in staat bepalend te zijn in het gebruik van machines en CCSVI onderzoeksprotocollen. Hierbij zijn de CCSVI protocollen van de Italiaanse professor Paolo Zamboni en Amerikaanse professor Mark Haacke leidend en deze dienen dan ook als uitgangs- cq. vertrekpunt. Door grootschalige inkoop kan Privatescan tevens de prijzen controleren en waar mogelijk beperken.

Om CCSVI te kunnen opsporen maakt Privatescan gebruik van non-invasieve CCSVI onderzoekstechnieken. Alle onderzoeksmachines zijn van de nieuwste generatie en voorzien van de laatste software updates. In nauwe samenwerking met GE, de fabrikant van deze apparatuur, heeft Privatescan de CCSVI diagnose protocollen verder doorontwikkeld. Het doorlopend verbeteren van deze protocollen voor onderzoek naar CCSVI bij MS- Multiple Sclerose patiënten is dan ook een belangrijke doelstelling voor Privatescan.

Aanmeldprocedure en werkwijze voor CCSVI onderzoek

De aanmeldprocedure vindt plaats door middel van een:

  • Telefonische en schriftelijke aanmeldprocedure
  • Acceptatie en bevestiging van de afspraak

De werkwijze tijdens en na afloop van uw onderzoeksdag ziet er als volgt uit:

  • Scan met contrastmiddel (venografie scan volgens Dr. Mark Haacke protocol naar jugular en azygos aderen)
  • Echo / Doppler duplex (onderzoek naar jugular hals aderen volgens Dr. Zamboni protocol)
  • Resultaat en eindgesprek met de onderzoek en behandel arts
  • Schriftelijke medische rapportage in het Nederlands
  • Nederlandstalige begeleiding gedurende uw verblijf in de kliniek  

De kosten van CCSVI onderzoek

De kosten voor het onderzoek naar CCSVI inclusief coördinatie, bemiddeling en Nederlandstalige begeleiding bedragen € 975,- (€ 700,- in combinatie met een behandeling!) Indien u over een verwijsbrief voor onderzoek naar CCSVI beschikt komt u mogelijk in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Vergeet u daarom niet hiernaar te informeren bij uw zorgverzekeraar? 

Nauwe samenwerking met Multiple Sclerose en CCSVI patiënten

Om een bijdrage te kunnen leveren aan de verbetering van onderzoek naar CCSVI bij MS patiënten en de acceptatie van de CCSVI theorie door de reguliere zorg, is het voor Privatescan erg belangrijk om input en feedback te ontvangen van MS en CCSVI patiënten. Hiervoor is er intensief contact geweest met MS patiënten en de werkgroep van de website www.ccsvi.nl . De kliniek in Brugge België waar de onderzoeken en behandelingen worden uitgevoerd is uitgerust met hi-tec apparatuur, is rolstoelvriendelijk en heeft modern en gemoedelijk ingerichte verblijfsruimten waar patiënten en begeleiding kunnen verblijven. Tijdens de onderzoeken is er Nederlandstalige begeleiding namens Privatescan aanwezig. 

Wilt u meer informatie over CCSVI onderzoek klik dan hier..>>

U kunt ons natuurlijk ook bellen op: 074- 2552 680

Joomla SEO by MijoSEF