Gastenboek - CCSVI Online

CCSVI onderzoek en behandeling bij (MS) Multiple Sclerose

Contact

(074) 255 26 80
24/7 bereikbaar
Adam Smithstraat 39
7559 SW  Hengelo (O)
info@privatescan.nl

Home | Ervaringen

CCSVI onderzoek en behandeling ervaringen patiënten

Vele Nederlandse en internationale patiënten (afkomstig uit de gehele wereld) ondergingen bij ons een CCSVI onderzoek en/of behandeling. Veelal mailden patiënten ons spontaan hun ervaring toe, waarvoor onze hartelijke dank! In het menu hieronder ziet u enkele ervaringsverhalen.

Heeft u ervaring met CCSVI onderzoek en/of behandeling die u via Privatescan heeft laten uitvoeren, dan vragen wij u vriendelijk om deze met ons en andere patiënten te delen. Want uw ervaring is niet alleen voor ons maar ook voor andere bezoekers van grote waarde.

05 januari 2012 Julien Palomba : Direct na CCSVI behandeling van Privatescan voelde ik me geweldig

Ik ben op 28 september in de kliniek van Privatescan in België geweest voor een CCSVI behandeling.
Na de ingreep had ik direct weer gevoel in mijn handen en vingers, dit gevoel was ik al meer dan 15 jaar kwijt  na de tweede terugval van de MS. Ook de rest van mijn lichaam voelde duidelijk anders, zo had ik steeds het gevoel pinnen en naalden in mijn benen en voeten te hebben, dit gevoel is gelukkig verdwenen.

 

24 november 2011 Ole uit Denemarken : Energie door mijn lichaam na CCSVI behandeling van Privatescan

Ik ben een "jonge" man geboren in 1960 met een lange geschiedenis van MS. Ik ben gediagnosticeerd in 2001, maar ben er zeker van dat ik mijn eerste aanval had in 1990. Daarop volgend heb ik een lumbaal punctie laten uitvoeren , maar daar kwam geen diagnose uit voort. Al vele jaren probeer ik te negeren dat ik  MS heb, ik ben actief en heb een  eigen bouwbedrijf. In 2008 na nog een “schub” werd ik gedwongen  mijn bedrijf op te geven,  en part time te gaan werken.

 

28 oktober 2011 Mr. Gawain uit het Verenigd Koninkrijk : Blij na CCSVI behandeling door Privatescan

Ik ben vier jaar geleden met MS gediagnosticeerd. Maar ik had de eerste symptomen al  toen ik 14 jaar oud was. Terwijl ik naar school ging, kon ik met 17 jaar nog steeds niet goed lezen en moest ik examens maken over boeken die ik nooit gelezen had,  omdat ik niet in staat was me te concentreren op de tekst. Ik speelde ook graag  tennis, en ook hier merkte ik dat er iets mis was. Mijn belangrijkste problemen op het moment zijn dat ik niet kan lopen en het focussen van mijn ogen. Het bekijken van 3D-films is bijvoorbeeld onmogelijk.

 

18 oktober 2011 Margreeth : Na CCSVI behandeling met hoge druk ballon weer helder in het hoofd

Ervaring CCSVI behandeling mevr. van der KampNu ongeveer 3 jaar terug heb ik voor het eerst gehoord van dr. Zamboni. Ondanks alle succes verhalen was ik sceptisch:  onderzoek en behandeling in Polen, met relatief onbekende uitkomsten en vooral een neuroloog die niet positief was. Tot enkele weken terug. Ik hoorde van meerdere mensen over een vrouw, bij ons uit het dorp, die een CCSVI behandeling had ondergaan in België. Ze kon weer zien met het oog waaraan ze eerder blind was. 

 

17 oktober 2011 Mevr. T uit St. Willebrord : Tevreden na CCSVI behandeling bij Privatescan door dr Jan de Letter

Ik ben heel tevreden over hoe we zijn behandeld en ontvangen. De begeleiding vanuit Privatescan was heel goed. Ook dokter De Letter en de verpleging van het ziekenhuis was heel goed. De behandeling zelf stelt eigenlijk niet veel voor. Dat viel heel erg mee. Ik zelf en mijn omgeving vinden dat ik nu meer energie heb, ik ben minder verward en ik kan dingen beter overzien.

 

12 oktober 2011 Cor van H uit Nuenen : CCSVI behandeling in Brugge: Wonderen bestaan

CCSVI ervaring Cor van HAl geruime tijd geleden werd ik geattendeerd op de CCSVI behandeling door mensen die lid zijn van dezelfde zwemvereniging waar ik ook lid van ben. Sonja, die 8 weken geleden werd behandeld heeft zeer goede resultaten; voornamelijk meer energie, beter evenwicht, weer gevoel in de doffe plekken en warme voeten. Een andere kennis, Johanette, is 8 maanden terug behandeld.

 

13 augustus 2010 M.A. Blijdenstein : Wetenschappelijk optimaal CCSVI onderzoek

Wetenschappelijk optimaal CCSVI onderzoek

MS vorm: Secundair progressief, sinds 1970

CCSVI diagnose: Ja, linker jugularis

Wij hebben het onderzoek ervaren als wetenschappelijk optimaal en zeer zorgvuldig en bijzonder cliëntgericht. Suggestie: ga door met het opzetten van een stevige wetenschappelijke basis voor de behandeling waar alle MS patienten ter wereld nut van hebben. Laten de wetenschappers hand in hand doorgaan met het CCSVI onderzoek.

Lees meer over CCSVI onderzoek en diagnose..>>

 

24 augustus 2010 Dhr. Seghers : CCSVI Liberation Treatment Privatescan zeer succesvol

CCSVI Behandeling bij Privatescan d.d. 5 juli 2010.

Mijn naam is Paul en bij mij is 10 jaar geleden primair progressieve ms geconstateerd.
De laatste tijd liep ik nog alleen met krukken en binnenshuis lopen met vasthouden van kast naar stoel enz. Evenwicht was echt een probleem. Als ik iets teveel actief was kreeg ik snel last van "spastische trekjes" in beide voeten. Ik kon ze ook niet lang stilhouden. Bovendien liep ik altijd een beetje voorover. Fysieke inspanningen waren bijna niet meer aan de orde. Een trap oplopen gaat met veel moeite. Ik was altijd heel snel moe. Het lopen met krukken, al was het maar 50 m noemde ik voor mezelf een "project". In mijn vingers had ik een soort dood gevoel.

Ik ben voorlopig behandeld aan de linker stenose.

 

05 november 2010 Albert : CCSVI behandeling vernauwingen

Ik heb in September een ccsvi onderzoek gehad bij Privatescan.

Ontvangst en onderzoek als zeer positief ervaren

Diagnose CCSVI: Samenvatting en conclusies
1. Milde vlakke vernauwing van beide inwendige halsaderen ter hoogte van C1; verder geen abnormaliteiten van betekenis.
2. Veelvuldige demyeleniserende plaques, zoals beschreven overeenkomend met multiple sclerose.

Ondanks deze uitslag toch besloten om me te laten behandelen.

 

29 november 2010 Joke : Geen spasmen meer

Ik zou jullie nog een mailtje sturen over mijn CCSVI behandeling van 22-11-2010. Het is allemaal goed afgelopen. Ik kan mijn arm weer omhoog doen, heb geen spasmen meer, kan beter praten en heb weer eens spierpijn van al het oefenen bij de therapeut.

 
Joomla SEO by MijoSEF