CCSVI Behandeling geslaagd en aanrader - Gastenboek - CCSVI Online

CCSVI onderzoek en behandeling bij (MS) Multiple Sclerose

Contact

(074) 255 26 80
24/7 bereikbaar
Adam Smithstraat 39
7559 SW  Hengelo (O)
info@privatescan.nl

Home | Ervaringen | CCSVI Behandeling geslaagd en aanrader

CCSVI Behandeling geslaagd en aanrader

Na een tip te hebben gekregen over ccsvi had ik alles zorgvuldig bestudeerd via het internet. Ik kwam tot mijn grote verbazing te weten dat ze de behandeling deden in Brugge AZ St-Jan door Dr. De Letter. Aangezien ik op een kwartiertje van de kliniek woon, ben ik op de boot gesprongen. Ik had mij ingeschreven via de website en kwam bij Privatescan terecht. Een paar dagen later kreeg ik een telefoontje voor een afspraak op 13 en 14 september 2011.

Op 13 september kwamen we aan om 8 uur en werden opgewacht door een medewerker van Privatescan. Alles was in detail geregeld ! Na de nodige onderzoeken bleek de linker ader volledig dicht te zitten. Volgende dag dus de ingreep. Opnieuw alles perfect geregeld door Privatescan. Operatie geslaagd. Dezelfde dag kon ik zonder hulp rechttaan uit mijn rolstoel en zelfs stabiel blijven rechtstaan. Ik kon al een paar stapjes zetten. Na ongeveer 20 jaar in mijn rolstoel te hebben gezeten kon ik het bijna niet geloven ! Mijn voeten waren weer warm aan het worden na meer dan 10 jaar ijskoude voeten te hebben gehad. Daarvoor alleen is het zijn prijs waard om die ingreep te doen.

Ik wil hierbij Privatescan en vooral Dr. Jan De Letter bedanken voor hun professionalisme. Ik raad iedereen aan om dit te doen indien nodig. Marc Luyens - België

Joomla SEO by MijoSEF