CCSVI behandeling in Brugge Wonderen bestaan - Gastenboek - CCSVI Online

CCSVI onderzoek en behandeling bij (MS) Multiple Sclerose

Contact

(074) 255 26 80
24/7 bereikbaar
Adam Smithstraat 39
7559 SW  Hengelo (O)
info@privatescan.nl

Home | Ervaringen | CCSVI behandeling in Brugge: Wonderen bestaan

"Wonderen bestaan!" zijn de woorden van Cor na CCSVI behandeling

CCSVI ervaring Cor van H

Al geruime tijd geleden werd ik geattendeerd op de CCSVI behandeling door mensen die lid zijn van dezelfde zwemvereniging waar ik ook lid van ben. Sonja, die 8 weken geleden werd behandeld heeft zeer goede resultaten; voornamelijk meer energie, beter evenwicht, weer gevoel in de doffe plekken en warme voeten. Een andere kennis, Johanette, is 8 maanden terug behandeld. Zij liep voor de operatie 50 tot 100 meter met krukken en 7 maanden later 500 meter zonder krukken, haar energiepijl is er enorm op vooruit gegaan en ook zij was zeer tevreden met de behandeling. Deze significante verschillen, hebben bij mij en mijn vrouw direct interesse opgewekt, na veel onderzoek op het internet kwamen wij uit bij Privatescan.  De reden voor mij om een CCSVI behandeling te ondergaan waren de vele klachten. Mijn evenwicht is problematisch, de kracht in de benen is sterk afgenomen ook heb ik gevoelloze plekken in de handen, benen, voeten en buik, daarnaast moet ik steeds vaker zoeken naar woorden, praten gaat moeizamer en ik had het gevoel door een koker te kijken, de laatste jaren heb ik ook heel veel urineweginfecties gehad. Ik probeerde er niet teveel te verwachten, maar hoop doet immers leven, en niet geschoten is zeker mis!

Al vrij snel kon ik terecht in de kliniek in Brugge voor een behandeling. Zowel de dag van de diagnose en de behandeldag verliepen prima, vriendelijk gezichten, goede uitleg van dokter Jan De Letter die in detail verteld over de stenose (vernauwingen) en de behandeling met de hoge druk ballonnen bij de behandeling, alles verliep sneller dan verwacht.

En dan komt het lang verwachte moment, bijkomen uit de narcose na de CCSVI behandeling; Ik ben onmiddellijk begonnen met waarnemen en bewegen. Het besef kwam “Mijn nek is niet meer pijnlijk, en mijn vingers hebben weer gevoel en kan ik weer gecontroleerd bewegen”. Je begint vanzelf met vergelijken, verbazingwekkend je te realiseren hoe blij iemand kan zijn om zijn vingers opnieuw één voor één tegen elkaar te kunnen tikken. Ook was ik het gevoel van “een band” rond mijn buik kwijt, de rechter kuit en mijn voeten veel beter. Ook in mijn hoofd is zo anders – ik had vroeger het gevoel dat ik een heel klein hoofdje had. Ik had die evolutie niet echt opgemerkt in het de loop der jaren, het komt geleidelijk aan. En dan plots is alles helder, dat doet zo’n deugd. Dit moment kan ik met geen pen omschrijven ik en mijn vrouw die ik nu ook weer “vanuit mijn ooghoeken kon zien” waren overmand door emoties, ik voel me zo gelukkig!

Partner van Cor het woord: Ik vond het  allemaal heel spannend. Ik geloofde er eigenlijk niet in en was zeer sceptisch. Maar als Cor iets in zijn hoofd heeft, doet hij het toch. Ik daarentegen moet eerst zien, dan geloven. Ik had er ook niet zoveel over gelezen, wel de verhalen van Cor gevolgd. Mijn eerste idee na de behandeling: ik ben heel blij en ja, ik begin te geloven dat de behandeling inderdaad zijn werk doet.

Mijn advies aan andere MS- patiënten luidt dan ook:
Zeker doen, als je de middelen ervoor hebt, niet langer wachten, wat je neuroloog ook zegt.
Mijn beredenering is: ik heb niets te verliezen, ik kan later geen spijt hebben van  ‘had ik maar’.
Liever spijt van iets dat niet is gelukt, dan spijt van iets wat ik niet heb geprobeerd.
Als dit 10 jaar eerder had bestaan, dan had ik het 10 jaar eerder laten doen.

 “Wonderen bestaan!” Met die kop ga ik het in het magazine van de zwemvereniging schrijven.
 Alles is absoluut de moeite waard geweest, het is nu al zoveel beter dan wat ik ooit had durven hopen! Iedereen die MS heeft en het zich kan veroorloven, DOEN!

Met vriendelijke groet,  Cor.


Joomla SEO by MijoSEF