Direct na CCSVI behandeling van Privatescan voelde ik me geweldig - Gastenboek - CCSVI Online

CCSVI onderzoek en behandeling bij (MS) Multiple Sclerose

Contact

(074) 255 26 80
24/7 bereikbaar
Adam Smithstraat 39
7559 SW  Hengelo (O)
info@privatescan.nl

Home | Ervaringen | Direct na CCSVI behandeling van Privatescan voelde ik me geweldig

Direct na CCSVI behandeling van Privatescan voelde ik me geweldig

Ik ben op 28 september in de kliniek van Privatescan in België geweest voor een CCSVI behandeling. Na de ingreep had ik direct weer gevoel in mijn handen en vingers, dit gevoel was ik al meer dan 15 jaar kwijt  na de tweede terugval van de MS. Ook de rest van mijn lichaam voelde duidelijk anders, zo had ik steeds het gevoel pinnen en naalden in mijn benen en voeten te hebben, dit gevoel is gelukkig verdwenen.

Direct na de behandeling voelde ik me geweldig , en zo voel ik me nog steeds. Ik slaap beter, heb meer energie,  zichtveld  is verbeterd en ik kan mijn handen nu weer gebruiken zonder problemen.

Hoewel de balans en het lopen nog steeds een probleem is, kan ik nu wel een uur per dag sporten (stretchen, sportschool, gewichtheffen en zwemmen, maar niet alles op dezelfde dag). Ik heb goede hoop dat na de wederopbouw van de spieren in mijn benen ik in staat zal zijn om mijn evenwicht beter te houden en het lopen te verbeteren.

Conclusie is dat ik blij ben dat ik de behandeling heb laten doen ik heb er wel baat bij gehad, wellicht niet zoveel als ik had verwacht, maar ik voel me zeer zeker beter na de behandeling.

Ik wilde jullie nogmaals bedanken met name jullie begeleiding in de kliniek Eva, die goed voor me heeft gezorgd en Dokter J de Letter voor het uitvoeren van de CCSVI diagnostiek en behandeling

Met vriendelijke groet
Julien Palomba

Joomla SEO by MijoSEF