Duidelijke verbeteringen als slagroom op de taart - Gastenboek - CCSVI Online

CCSVI onderzoek en behandeling bij (MS) Multiple Sclerose

Contact

(074) 255 26 80
24/7 bereikbaar
Adam Smithstraat 39
7559 SW  Hengelo (O)
info@privatescan.nl

Home | Ervaringen | Duidelijke verbeteringen als "slagroom op de taart"

Duidelijke verbeteringen als "slagroom op de taart"


Sorry dat het even heeft geduurt. Duidelijke verbeteringen gaan zich nu onmiskenbaar manifesteren: betere blaasfunctie, betere darmfunctie, grotere stabiliteit bij het staan en meer controle over m'n beenspieren.

Mijn doel was zo mogelijk de achteruitgang een halt toe te roepen, dus deze verbeteringen zijn voor mij "icing on the cake".

Mijn ervaring in Brugge:

Opgewacht door Eva van PrivateScan waren we om 7:00 uur in het AZ St. Jan. We werden door Eva de hele dag begeleid en zij was ons aanspreekpunt voor praktische vragen. Voor mij was het de eerste keer dat ik onder narcose zou gaan en daardoor erg spannend allemaal. Ik vond het zo'n geruststelling zo veel verplegers, doktoren en zusters te zien! Zelfs in de operatiekamer waren er zeker 12 en tijdens het dotteren 8 - is me verteld. Voor m'n gevoel zou er niets meer mis kunnen gaan, zelfs bij complicaties. Na het uitslapen op de vercouverkamer mocht ik weer terug naar mijn "eigen" kamer. Na zeker 3 uur strikte bedrust kwam de arts (dr. De  Letter) vertellen hoe de ingreep was verlopen en wat hij precies gedaan had. Hierna mocht ik weer voorzichtig overeind komen, aankleden en naar huis. Dit waren drie behandelingen in één met minder kans op restenose. Voor mij was dit de meest geruststellende omgeving om zo'n spannende en enerverende dag mee te maken. 

Heel, heel hartelijk dank voor je begeleiding en belangstelling. Ik heb het erg gewaardeerd! Als ik nog eens iets zou kunnen doen; aarzel niet te vragen.

Met vriendelijke groeten,

Myrna Roodenburg

P.S. Hele fijne feestdagen en een goed 2011.

Joomla SEO by MijoSEF