Na CCSVI behandeling met hoge druk ballon weer helder in het hoofd - Gastenboek - CCSVI Online

CCSVI onderzoek en behandeling bij (MS) Multiple Sclerose

Contact

(074) 255 26 80
24/7 bereikbaar
Adam Smithstraat 39
7559 SW  Hengelo (O)
info@privatescan.nl

Home | Ervaringen | Na CCSVI behandeling met hoge druk ballon weer helder in het hoofd

Blij met de beslissing om een CCSVI behandeling te ondergaan

Ervaring CCSVI behandeling mevr. van der KampNu ongeveer 3 jaar terug heb ik voor het eerst gehoord van dr. Zamboni. Ondanks alle succes verhalen was ik sceptisch: onderzoek en behandeling in Polen, met relatief onbekende uitkomsten en vooral een neuroloog die niet positief was. Ik heb het toen maar naast mij neergelegd.
Tot enkele weken terug. Ik hoorde van meerdere mensen over een vrouw, bij ons uit het dorp, die een CCSVI behandeling had ondergaan in België. Ze kon weer zien met het oog waaraan ze eerder blind was. Ik heb contact opgenomen met Privatescan met het idee informatie op te vragen maar heb mij door het goede gevoel en het feit dat ik heel snel terecht kon, direct laten inschrijven.

Op 4 en 5 oktober ben ik in Brugge geweest voor onderzoek en behandeling. Beide kanten, links en rechts, zijn "gedotterd" met een “hoge druk ballon” . 

Direct na de behandeling voelde  ik mij goed. Helder gevoel in het hoofd, tinteling in het gezicht is verdwenen, helder zien, beter praten, geen koude knieën en voeten meer en de pijn in het linkerbeen is veel minder geworden. Nu twee weken later zijn de gevoelens zo gebleven. Fysiek voel ik mij ook beter worden. Ben minder vermoeid, kom makkelijker uit de rolstoel, kan langer blijven staan en mijn linkerbeen, die stijf was, beter bewegen. Dit gaat met ups en down's.  Vanaf volgende week ga ik weer beginnen met revalidatie, mede omdat ik nu al 7 jaar in een rolstoel zit.  Eindelijk weer iets positiefs !

Joomla SEO by MijoSEF