Reactie op Liberation Treatment van mei 2011 - Gastenboek - CCSVI Online

CCSVI onderzoek en behandeling bij (MS) Multiple Sclerose

Contact

(074) 255 26 80
24/7 bereikbaar
Adam Smithstraat 39
7559 SW  Hengelo (O)
info@privatescan.nl

Home | Ervaringen | Reactie op Liberation Treatment van mei 2011

Liberation Treatment van Mei 2011

Reactie op Liberation Treatment van mei 2011. Eerst moet ik mijn bewondering en mijn compliment uitspreken over de wijze waarop de begeleiding was van de vertegenwoordiger van Private Scan. Hij bracht ons overal op de juiste plaats en tijd voor het onderzoek en bij de behandeling. Wij waren van diverse nationaliteiten maar hij sprak ieder aan in zijn eigen taal.

Zijn geheugen was erg goed wat betreft gezichten, en wat er voor deze persoon moest gebeuren. De benadering door specialist bij voor en nabespreking was erg goed en persoonlijk.

Ook de behandeling heeft volgens mij effect gehad. De band rond mijn hoofd was en is nog steeds weg. Ik loop met meer zelfvertrouwen vind ik zelf. Ik loop nog niet zo heel ver maar in de winkel boodschappen doen gaat heel goed. De scootmobiel laat ik buiten staan. Ik heb naast mijn MS ook meniere waarvoor ik de bril van Utermuhlen heb. Deze bril corrigeert via prisma's het verschil tussen oog en oor.

Over het algemeen voel ik mij nu beter dan voor de behandeling. Ben je 68 wordt je natuurlijk geen 16 meer van de behandeling. Blijf ik zo als nu vind ik het goed.

Joomla SEO by MijoSEF