Dr. Jan de Letter - Specialisten - CCSVI Online

CCSVI onderzoek en behandeling bij (MS) Multiple Sclerose

Contact

(074) 255 26 80
24/7 bereikbaar
Adam Smithstraat 39
7559 SW  Hengelo (O)
info@privatescan.nl

Home | CCSVI specialisten | Dr. Jan de Letter

Dr. Jan de Letter | Vaatchirurg

Staflid AZ St. Jan ziekenhuis Brugge België

Dr. Jan de Letter is vaatchirurg en staflid van de dienst Algemene Vaat- en Kinderheelkunde van het algemeen ziekenhuis Sint Jan te Brugge in België. Hij is daarnaast bestuurslid en vertegenwoordiger van de Belgische Beroepsvereniging voor Vaatheelkunde (Belgian Society for Vascular Sugery BSVS).

Dr. de Letter voltooide zijn studie geneeskunde aan de Nationale Universiteit van Gent waar hij cum laude afstudeerde. Hij vervolgde zijn opleiding vaatheelkunde in het Sint Antonius ziekenhuis te Nieuwegein in Nederland. In 1998 ontving dr. de Letter de erkenning van de beroepsvereniging als opleider vaatheelkunde voor het certificaat bijzondere bekwaamheid in de vaatheelkunde. Sindsdien is hij werkzaam als vaatchirurg, opleider vaatheelkunde en staflid in het AZ St. Jan ziekenhuis te Brugge België.

Dr. de Letter is tevens zeer deskundig en gespecialiseerd in het uitvoeren van de CCSVI Liberation behandeling. Inmiddels heeft hij enkele honderden MS-patiënten, waarbij de diagnose CCSVI werd gesteld, behandeld.

Dr. Jan de Letter Vaatchirurg Vascular Surgeon

Publicaties:

20-09-2011 - Voordelen high pressure vs. cutting balloons voor CCSVI...>>

21-03-2011 - Hoge druk ballonnen - noodzaak voor degelijke behandeling...>>

AZ Sint-Jan Brugge-Oostende

Het algemeen ziekenhuis AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV is een autonome verzorgingsinstelling die ernaar streeft om kwaliteitsvolle en betaalbare zorg te bieden.

Met 1240 erkende bedden, een 3.460-tal personeelsleden en 331 behandelende artsen is AZ Sint-Jan het grootste ziekenhuis in West-Vlaanderen en de nummer drie in België waardoor hooggespecialiseerde en accurate zorgverlening kan worden geboden.

Privatescan werkt voor CCSVI onderzoek en behandeling exclusief samen met dr. Jan de Letter, verbonden aan het AZ Sint-Jan alwaar de onderzoeken en behandelingen worden uitgevoerd.

AZ Sint-Jan ziekenhuis Brugge Belgie

Brugge

Brugge (Frans: Bruges) is de hoofdstad en grootste stad van de Belgische provincie West-Vlaanderen. De stad ligt in het noordwesten van het land op circa 95 kilometer afstand van Brussel en 98 kilometer afstand van Antwerpen.

Het historisch centrum is als middeleeuwse stad opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad telt circa 117.000 inwoners.

De economische betekenis van Brugge vloeit voornamelijk voort uit zijn belangrijke en snelgroeiende zeehaven. Tevens is Brugge een wereldberoemde toeristische trekpleister.

Brugge

België

Belgie, officieel Koninkrijk België, is een West-Europese staat begrensd door de Noordzee in het westen, Nederland in het noorden, Duitsland in het oosten, Luxemburg in het zuidoosten en Frankrijk in het zuiden.

De hoofdstad van België is Brussel, het bestuurlijk centrum van de Europese Unie. België telt circa 11 miljoen inwoners en bezit een hoge bevolkingsdichtheid. Zestig procent van de Belgen is Nederlandstalig, veertig procent is Franstalig, een klein gedeelte van de Belgen spreekt Duits als moedertaal.

België heeft een gematigd zeeklimaat. De gemiddelde temperatuur in België is 11,2 °C.

De productiviteit van de Belgische werknemers is een van de hoogste ter wereld. De kwaliteit van de Belgische gezondheidszorg behoort tot de beste ter wereld en volgens een enquête vindt bijna 80 procent van de Belgen dat ze in zeer goede gezondheid verkeren.

De internationale luchthaven bevindt zicht te Zaventhem - Brussel.

België maakt deel uit van de Europese Unie. Het nationale betaalmiddel is de Euro.

Belgie

 Bron: Wikipedia en Wikimedia Commons

Auteur afbeelding: NuclearVacuum

Joomla SEO by MijoSEF